درخواست تجدیدنظر
روند درخواست تجدیدنظر جهت رد شدن ویزا در انگلستان ممکن است پیچیده باشد ولی در مواقعی نیز میتواند ثمربخش بوده و نتایج مثبتی به همراه داشته باشد. موسسه پیوند با به کارگیری وکلای مجرب و متخصص به شما در رفع موانع موجود در روند این درخواست کمک میکند. ما همواره سعی داریم که به خوبی با مشتریان خود آشنا شده و شرایط و مشکل آنها را بررسی کنیم تا بتوانیم بهترین راهحل ممکن برای مهاجرت را ارائه دهیم.
بسیاری از مشتریانی که در رابطه با درخواست مهاجرت خود به ما مراجعه میکنند، ماهها و حتی گاهی سالها با سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان (UKVI) مجادله داشتهاند و اکنون نگران شرایط خود هستند. ما نه تنها مشاوره تخصصی لازم در این زمینه را به آنها ارائه میدهیم، بلکه به آنها اطمینان میدهیم که در صورت دستیابی به نتیجه مثبت در درخواست تجدیدنظر، در موقعیت خوبی قرار خواهند گرفت.
درخواست تجدیدنظر چیست؟
معمولا افرادی که تحت تاثیر تصمیمات منفی دادگاه یا دولت قرار گرفته و این موضوع بر زندگی شخصی آنها (مانند اجازه ورود به انگلستان یا اجازه اقامت در این کشور) اثر داشته، حق ارائه درخواست تجدیدنظر دارند. امکان ارائه درخواست تجدیدنظر در قانون حائز اهمیت بوده و زمینه دسترسی مهاجران به عدالت را فراهم میکند.
متاسفانه دولت انگلستان امکان ارائه تجدیدنظر برای ورود یا اقامت در این کشور را به شدت محدود کرده است؛ به ویژه برای افرادی که ابتدا از طریق ویزای مبتنی بر سیستم امتیازدهی (Points based) اقدام کرده و سپس آن را با حقوق بازنگری دولتی (Administrative Review Rights) جایگزین نمودهاند. دیگر امکان ارائه درخواست تجدیدنظر بر اساس سیستم امتیازدهی وجود ندارد، مگر در مواردی که حقوق بشر متقاضی نقض شده باشد. بنابراین دریافت مشاوره و راهنمایی از یک وکیل مجرب و آشنا با قوانین مهاجرت، چه در مرحله درخواست ویزا و چه در هنگام تصمیمگیری برای ارائه درخواست تجدیدنظر بسیار مهم است.
بند ۸۴ قانون ملیت، مهاجرت و پناهندگی ۲۰۰۲، دلایل معتبر برای ارائه درخواست تجدیدنظر در اداره مهاجرت و پناهندگی را تشریح میکند که عبارتند از:
- عدم مطابقت این تصمیم با قوانین مهاجرت
- غیرقانونی بودن این تصمیم بر اساس بند 19B، برابری نژادها و مذاهب
- غیرقانونی بودن این تصمیم بر اساس قوانین حقوق بشر
- نقض شدن حقوق متقاضی بر اساس معاهدات جامعه (در صورتیکه متقاضی یا یکی از اعضای خانواده وی تبعه یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشد)
- عدم مطابقت این تصمیم با قانون (قانونی به غیر از قانون مهاجرت)
- امکان اعمال نظر به روشی متفاوت از روش مورد استفاده فرد تصمیمگیرنده
روند ارائه درخواست تجدیدنظر پس از رد ویزای انگلستان
در صورتی که متقاضی در انگلستان حضور داشته باشد، درخواست تجدیدنظر باید در مدت ۱۴ روز از تاریخ اعلان حکم، به دادگاه First-tier (مهاجرت و پناهندگی) ارائه شود. اگر متقاضی اجازه ورود به این کشور را نداشته و دارای شرایط خاصی باشد، به مدت ۲۸ روز از تاریخ اعلان حکم فرصت ارائه درخواست خواهد داشت.
درخواست تجدیدنظر در مورد مهاجرت را میتوان به صورت شفاهی یا کتبی ارائه داد. در بسیاری از موارد ارائه درخواست شفاهی ترجیح داده میشود، چرا که متقاضی امکان پاسخگویی به سوالات و اظهارات ارائه شده از سمت مسئول رسیدگی به پرونده (UKVI) را خواهد یافت.
در صورتیکه درخواست ویزای متقاضی رد شود ما بدون اینکه نیازی برای مراجعه به دادگاه وجود داشته باشد، درخواست تجدیدنظر را از سمت مشتری خود ارائه میدهیم. این موضوع موجب صرفهجویی در وقت و هزینه مشتری شده و نگرانی وی را در طول روند تجدیدنظر کاهش میدهد.
چرا پیوند؟
وکلای مجرب و کاردان پیوند، تخصص لازم جهت ارائه مشاوره و انجام امور مربوط به مهاجرت و ارائه درخواست تجدیدنظر را داشته و میتوانند شما را در مسیر رفع موانع موجود، یاری کنند. آنها شرایط هر متقاضی را به طور کامل بررسی کرده و راهنماییهای متناسب با موقعیت هر یک از آنان را ارائه میدهند. وکلای مهاجرتی پیوند میتوانند روند و جزئیات کامل پرونده را به زبان ساده به مشتریان توضیح داده و آنها را در جریان همه امور قرار دهند.
متقاضیانی که به ما مراجعه میکنند، از سرویس کامل خدمات مشتریان برخوردار بوده و از حمایت وکلای خود از اولین جلسه مشاوره تا جلسه نهایی دادرسی بهرهمند خواهند بود. ما میتوانیم جلسات مشاوره خود را به صورت حضوری در دفتر لندن و یا از طریق اسکایپ برگزار کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.