تحصیل در رشته مهندسی برق در انگلستان

کشور انگلستان مقصد بسیاری از افراد در سنین مختلف برای ادامه تحصیل است و یکی از پرطرفدارترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی می باشد. دلایل محبوبیت انگلستان بسیار متعدد است اما مهمترین ها به کیفیت بالای آموزش، اعتبار بالای مدرک تحصیلی، وجود فرصت های شغلی مطلوب و شرایط زندگی خوب این کشور بر می گردد. برای تحصیل در رشته مهندسی برق در انگلستان لازم است تا از شرایط مورد نیاز برای ورود به این رشته کاملا آگاه باشید تا بتوانید در مرحله اول پذیرش از دانشگاه و در مرحله بعد ویزای تحصیلی دریافت کنید.

 

آشنایی با رشته مهندسی برق در انگلستان

انرژی برق بی شک یکی از مهم ترین سرمایه های هر کشوری می باشد و مهندسی برق یکی از مشاغل مهم در صنعت برق به شمار می رود. این رشته یکی از زیر شاخه های علم مهندسی است که با فناوری برق سروکار دارد. مهندسان برق نحوه عملکرد سیستم های برقی مختلف را می دانند و  با انواع قطعات، دستگاه‌ها و سیستم‌هایی کار می‌کنند که منبع اصلی تامین انرژی آن ها برق، الکترونیک و الکترومغناطیس می باشد.

 

افرادی که در رشته مهندسی برق تحصیل می کنند اطلاعات جامعی در مورد  نحوه طراحی، ساخت و کارکرد وسایل برقی و الکترونیکی به دست می آورند. از جمله مباحث و دروسی که دانشجویان در این رشته می آموزند عبارتند از تجزیه و تحلیل مدارها، الکترونیک دیجیتال، برق آنالوگ، ریاضیات، میدان های الکترو مغناطیسی و…

 

شرایط تحصیل در رشته مهندسی برق در انگلستان

تحصیل در رشته های مهندسی در انگلستان می تواند رویای هر کسی باشد. رشته های مهندسی از جمله رشته هایی هستند که در انگلیس بازار کار خوبی دارد و همین موضوع باعث شده تا رقابت زیادی برای پذیرش در رشته مهندسی برق در انگلستان وجود داشته باشد. بنابراین باید نسبت به شرایط پذیرش در این رشته اطلاعات کامل و دقیقی داشته باشید چون کوچکترین مغایرت در شرایط می تواند موجب عدم پذیرش شود.

 

در انگلستان دانشگاه ها و مراکز آموزشی مختلف ممکن است برخی شرایط پذیرش متفاوتی داشته باشند بنابراین حتما به وب سایت دانشگاه مراجعه و یا با واحد آموزش تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق و به روزی از شرایط تحصیل در دانشگاه های انگلستان به دست آورید. در ادامه برخی از شرایط کلی مورد نیاز برای تحصیل در انگلستان نوشته شده است:

  • گذراندن دوره A-level  برای پذیرش در مقطع کارشناسی
  • ارائه معدل و ریز نمرات مقطع قبلی که هر چه نمرات بهتر باشد شانس قبولی نیز بیشتر
  • ارائه مدرک زبان معتبر مانند آیلتس که نمره ۶ به بالا برای پذیرش در انگلستان
  • داشتن توانایی مالی کافی برای پرداخت شهری و سایر هزینه های زندگی در انگلستان
  • ارائه رزومه کاری و مقالات معتبر چاپ شده در مجلات بین المللی برای پذیرش در مقطع دکتری
  • ارائه توصیه نامه و انگیزه نامه

 

هزینه تحصیل در رشته مهندسی برق در انگلستان

هزینه تحصیل در انگلستان ارتباط مستقیمی با سه عامل مقطع تحصیلی، رشته تحصیلی و دانشگاه انتخابی دارد و این سه عامل نقش بسیار تعیین کننده در هزینه ها دارند. بی شک داشتن بودجه کافی برای پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی یکی از اصلی ترین شرایط مورد نیاز برای تحصیل در انگلستان است.

 

طول دوره های تحصیلی در انگلستان به طور معمول یک سال کمتر از سایر کشورهاست که یکی از مزایای بسیار خوب تحصیل در انگلیس می باشد چون یک سال زودتر دوره تحصیلی تمام شده و نیاز به پرداخت شهریه نیست و از طرف دیگر افراد یک سال زودتر می توانند وارد بازار کار شده و به درآمد برسید. در جدول زیر هزینه تحصیل در مقاطع مختلف رشته مهندسی برق در انگلستان نوشته شده است:

 

مقطع تحصیلی هزینه سالانه تحصیل مهندسی برق در انگلستان
مقطع کارشناسی۲۴ الی ۵۲ هزار پوند
مقطع کارشناسی ارشد۲۱ الی ۳۷ هزار پوند
دکتری۱۵ الی ۲۰ هزار پوند

 

 

انجام کار دانشجویی در انگلستان و دریافت بورسیه تحصیلی دو روش دیگر برای مدیریت و تامین هزینه های تحصیلی در انگلستان می باشد که برای دریافت بورسیه تحصیلی انگلستان باید جز نفراتی باشید که شایستگی علمی کافی دارند.

 

بهترین دانشگاه های رشته مهندسی برق در انگلستان

انگلستان یکی از بهترین مقصدهای دنیا برای تحصیل در رشته های مهندسی است. دانشگاه های انگلستان مانند دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج جز دانشگاه های تراز اول جهان هستند و هر ساله تعداد بسیاری از دانشگاه های این کشور در رنکینگ جهانی QS جز برترین ها می باشند. آموزش با کیفیت جز اولویت های دانشگاه های انگلستان است. در ادامه لیستی از بهترین دانشگاه های مهندسی برق در انگلستان را آورده ایم:

  • دانشگاه کمبریج(University of Cambridge)
  • امپریال کالج لندن (Imperial College London)
  • دانشگاه آکسفورد (University of Oxford)
  • دانشگاه منچستر (University of Manchester)
  • کالج دانشگاهی لندن (UCL)
  • دانشگاه ساوت ‌همپتون (University of Southampton)
  • کینگز کالج لندن (King’s College London)
  • دانشگاه ناتینگهام (University of Nottingham)
  • دانشگاه شفیلد (University of Sheffield)
  • دانشگاه بیرمنگام (University of Birmingham)
  • دانشگاه بریستول (University of Bristol)

 

 

۰۸ هشت سال از تأسیس موسسه پیوند می گذرد و بین ۳۰ تا ۵۰ دانش آموز سالانه توسط موسسه پیوند، وارد مدارس نمونه و دانشگاه ها می شوند. درباره پیوند بیشتر بدانید
فرم درخواست مشاوره